Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenlive.net


  Live hulplijn met live helderzienden uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Denk dat de tijd weer om was. Zal weer een beetje in de gaten houden waneer je er bent. Was fijn je gesproken te hebben.




Ervaring van Dave met helderziende Sara   Ervaring van Dave met helderziende Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 21 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Melli
  Ervaring met helderziende Melli
  Hey Melli. Het was fijn je weer even te spreken. Je bent moeilijk te pakken te krijgen en niet veel online. Probeerde je nog terug te bellen maar helaas. Je was nog even op pauze en toen weg. Het lijkt me onwijs fijn al zou je de kaartjes een keer leggen als ik je niet aan de lijn had. Zou heel benieuwd zijn wat er dan op tafel ligt. Dan speelt mijn energie namelijk totaal geen rol. Vraag me af of de uitkomst dan anders zou zijn. Dan zou ik je later bellen om te vragen wat de uitslag was.verder mooi consult gehad.




Ervaring van Dave met helderziende Melli   Ervaring van Dave met helderziende Melli   Ervaring van Dave geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Hey Saar. Waarom ben je er niet meer. Had ook al een bel verzoek gedaan maar heb niks meer gehoord. Je komt toch nog wel terug zeker. Groetjes.




Ervaring van Dave met helderziende Sara   Ervaring van Dave met helderziende Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 17 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Saar waarom ben je er zo weinig. Vorige keer werd weer de verbinding verbroken en heb ik je niet meer gezien. Nu zal ik je ook wel weer niet je pakken krijgen. Groetjes Dave.




Ervaring van Dave met helderziende Sara   Ervaring van Dave met helderziende Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Sara wanneer ben je er weer. Kan geen agenda vinden van je. Of ik zoek verkeerd kan ook. Wil je graag weer even spreken. Groetjes Dave.




Ervaring van Dave met helderziende Sara   Ervaring van Dave met helderziende Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 6 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarah
  Ervaring met helderziende Sarah
  Sorry Sarah me batterij van me telefoon was leeg. Op het moment dat ik je wilde zeggen dat ik weg zou vallen viel ik weg.




Ervaring van Dave met helderziende Sarah   Ervaring van Dave met helderziende Sarah   Ervaring van Dave geplaatst op 6 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Je voorspelde dat er weer contact ging komen. u heeft nooit getwijfeld. Ik wilde u laten weten dat u gelijk had. Anton.




Ervaring van Anton met helderziende Anne   Ervaring van Anton met helderziende Anne   Ervaring van Anton geplaatst op 5 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna,alles is uitgekomen zoals jij mij had voorspelt.Hij heeft niet voor mij gekozen zoals jij mij voorspelt had maar ik ben jou dankbaar om mijn ogen te openen,ik kan dit nu afsluiten en wachten op de nieuwe man die je zag liggen.kus M.




Ervaring van Malissa met helderziende Donna   Ervaring van Malissa met helderziende Donna   Ervaring van Malissa geplaatst op 23 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Hey odette.
Ik ben erg benieuwd of je jezelf er nog in had verdiept. Ben dus nieuwsgierig naar de uitslag. Hoop je snel even te spreken als het lukt. Groetjes Dave.




Ervaring van Dave met helderziende Odette   Ervaring van Dave met helderziende Odette   Ervaring van Dave geplaatst op 27 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  lieve Olga,
alweer een van je voorspellingen uitgekomen. Zo blij dat je terugbent.
Dikke Zoen.




Ervaring van Anouk met helderziende Nina   Ervaring van Anouk met helderziende Nina   Ervaring van Anouk geplaatst op 19 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Beste Donna. Ik probeer je al vreselijk lang te pakken te krijgen maar het wil maar niet lukken. Heb zoveel goede verhalen gehoord over je dus de nood is hoog. Als je ook online bent zit ik op het puntje van mijn stoel maar ben iedere keer te laat. Zodra je vrij komt ben ik alweer te laat. Ik hoop toch echt dat ik je een keer snel te pakken kan krijgen. Groetjes.




Ervaring van Dave met helderziende Donna   Ervaring van Dave met helderziende Donna   Ervaring van Dave geplaatst op 11 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elise
  Ervaring met helderziende Elise
  Dank voor het fijne gesprek.
Ik weet niet hoe jji het doet, je bent zo goed .




Ervaring van Diana met helderziende Elise   Ervaring van Diana met helderziende Elise   Ervaring van Diana geplaatst op 8 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Elise  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  heel veel inzicht en mooie vooruitzichten. heel benieuwd :).




Ervaring van Jasmijn met helderziende Karine   Ervaring van Jasmijn met helderziende Karine   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 29 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kathleen
  Ervaring met helderziende Kathleen
  Je verdient een pluim. Heerlijk consult. Vol moed ga ik weer verder. Lauren.




Ervaring van Lauren met helderziende Kathleen   Ervaring van Lauren met helderziende Kathleen   Ervaring van Lauren geplaatst op 22 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina , ik belde je 5 weken geleden. Al zaken uitgekomen. Ik heb er alle vertrouwen in. Cato.




Ervaring van Cato met helderziende Nina   Ervaring van Cato met helderziende Nina   Ervaring van Cato geplaatst op 19 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  En weer zijn voorspellingen uitgekomen. Spreek je snel weer.
Liefs xx Sara.




Ervaring van Sara met helderziende Joke   Ervaring van Sara met helderziende Joke   Ervaring van Sara geplaatst op 16 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Dank voor het fijne gesprek en ik bel snel eens terug.

Dank voor dingen die je ziet en aanvoelt.
Groetjes, Mila.




Ervaring van Mila met helderziende Mathilda   Ervaring van Mila met helderziende Mathilda   Ervaring van Mila geplaatst op 5 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Xandra
  Ervaring met helderziende Xandra
  Xandra is echt een aanrader.
je bent zo goed. liefs. Hopelijk mei een goede maand voor mij.




Ervaring van Tina met helderziende Xandra   Ervaring van Tina met helderziende Xandra   Ervaring van Tina geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anneke
  Ervaring met helderziende Anneke
  Da's jammer Anneke. Credits waren op. Probeer je snel terug te bellen dus hoop dat je nog online bent. Groetjes Dave.




Ervaring van Dave met helderziende Anneke   Ervaring van Dave met helderziende Anneke   Ervaring van Dave geplaatst op 26 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anneke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  voorspelling is al uitgekomen. bel u zeker terug. groeten.




Ervaring van Moon met helderziende Nina   Ervaring van Moon met helderziende Nina   Ervaring van Moon geplaatst op 22 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Het is mooi weer vandaag. dankzij olga voel ik me ongelofelijk. Voel me weer super. ik bel je morgen weer . dank voor het fantastische consult. groetjes Hannah.




Ervaring van Hannah met helderziende Olga   Ervaring van Hannah met helderziende Olga   Ervaring van Hannah geplaatst op 26 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenlive.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden