Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenlive.net


  Live hulplijn met live helderzienden uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Marya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya. Ik heb je nu een paar keer gesproken, net ook, en iedere keer blijf je bij je standpunt. Je bent meer dan een medium, begripvol, liefdevol en rustig. Een grote steun in mijn donkere dagen. Je beantwoord niet enkel mijn vraag, je biedt zoveel meer. Je zweeft nooit, je bent kort en krachtig. Een grote aanwinst voor deze lijn.

Warme groet lieverd.




Ervaring van Sey met helderziende Marya   Ervaring van Sey met helderziende Marya   Ervaring van Sey geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Topper van een vrouw. Eerlijk, oprecht en duidelijk.
Liefs SS.




Ervaring van SS met helderziende Marya   Ervaring van SS met helderziende Marya   Ervaring van SS geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya, ik wil je zo ontzettend bedanken dat je mij elke keer weer kracht geeft. Je bent een geweldig mens. Je ziet de dingen goed zuiver en heel nuchter. Je bent een topper. Ik kijk uit naar je voorspelling

Dikke knuffel Y.




Ervaring van Yas met helderziende Marya   Ervaring van Yas met helderziende Marya   Ervaring van Yas geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Bedankt voor je mooi reading.
Liefs, B.




Ervaring van Brenda met helderziende Marya   Ervaring van Brenda met helderziende Marya   Ervaring van Brenda geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Jeetje, hoe goed ben jij.
Ik had je net aan de lijn, binnen de 2u is je voorspelling uitgekomen ivm M. Wat je zei Is terecht. Ik kijk uit naar de rest van je voorspellingen die je al gedaan hebt.

Dank je wel.
Liefs E.
.




Ervaring van E met helderziende Marya   Ervaring van E met helderziende Marya   Ervaring van E geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Wat een zuiver medium, heb haar 2 keer gesproken haar voorspellingen zijn in heel korte tijd uitgekomen. Soms dezelfde dag of de volgende dag. Zij kan heel goed invoelen op situaties en ook heel goed in tijd. Ik zou haar een ieder aanraden een hele goed medium.

Mar.




Ervaring van M. met helderziende Marya   Ervaring van M. met helderziende Marya   Ervaring van M. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Heeee diva, Thank you for listening and for just being real. Stay fabulous.




Ervaring van You know who met helderziende Marya   Ervaring van You know who met helderziende Marya   Ervaring van You know who geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Ik heb Marya al best vaak gesproken en iedere keer zet zij mij terug in mijn kracht. Het is een hele lieve eerlijke oprechte vrouw die geen nonsens verteld. Ik heb alle vertrouwen in haar inzichten en voorspellingen. Tot gauw weer lieve vrouw. Liefs, FF .




Ervaring van FF met helderziende Marya   Ervaring van FF met helderziende Marya   Ervaring van FF geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Heel fijne vrouw om me te praten en stelt je meteen gerust. Is heel eerlijk en oprecht hoe de zaken gaan lopen.




Ervaring van T met helderziende Marya   Ervaring van T met helderziende Marya   Ervaring van T geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Dankjewel lieve Marya, ik heb je gisteren en vandaag gesproken. Je bent duidelijk in wat je doorkrijgt. En hierin ben je kort en krachtig. Je houdt mensen niet langer aan de telefoon dan nodig. Je geeft zo mooi vertrouwen. Je bent goed.

Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Marya   Ervaring van Karin met helderziende Marya   Ervaring van Karin geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Hallo Marya, wat een inspirerend gesprek. Je gaf me echt een boost. Bedankt. Stay fabulous, diva.




Ervaring van Medley met helderziende Marya   Ervaring van Medley met helderziende Marya   Ervaring van Medley geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya,
Wat was het fijn om u te spreken.
U gaf mij een stuk rust en vertrouwen en ik wil u daar ontzettend voor bedanken. U zag dingen in de kaarten die klopte. Heel erg bedankt voor het mooie consult.
Liefs,
Viktoria.




Ervaring van Viktoria met helderziende Marya   Ervaring van Viktoria met helderziende Marya   Ervaring van Viktoria geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Marya stelt me gerust en geeft me weer dat vertrouwen om niet op te geven. Snelle uitleg en altijd verhelderend. 1 van de beste op deze lijn. X.




Ervaring van tz dame met helderziende Marya   Ervaring van tz dame met helderziende Marya   Ervaring van tz dame geplaatst op 4 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Dank je wel Marya, jouw voorspelling klopt, hij is terug gekomen. Ook jouw adviezen en sturing op werkgebied hebben mij enorm geholpen om mij te focussen op wat goed is voor mij.




Ervaring van M met helderziende Marya   Ervaring van M met helderziende Marya   Ervaring van M geplaatst op 3 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Ik vind Maya zeer helder en aangenaam. Ik kreeg snel duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Ze voelt heel goed aan wat je verbinding is met een bepaald persoon. Ik bel je zeker nog eens.

Stier.




Ervaring van Enya met helderziende Marya   Ervaring van Enya met helderziende Marya   Ervaring van Enya geplaatst op 30 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  lieve marya, ik heb je daarstraks aan de lijn gehad , wat goed ben je, zo zuiver en zo oprecht, de nagel op de kop, een lieve super warme vrouw die alles zo goed aanvoelt, petje af en bellen maar, ze is het waard , zeker 10 sterren, een echte aanrader. liefs carine.




Ervaring van carine nijs met helderziende Marya   Ervaring van carine nijs met helderziende Marya   Ervaring van carine nijs geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Vandaag heb ik Marya gesproken. Zij is heel helder, duidelijk en eerlijk in haar bevindingen. Zo kon zij heel goed een persoon omschrijven met wie ik werk. Ze kon ook goed aanvoelen hoe ik mij voel in bepaalde relaties tot anderen.
DANK Marya, ik zal je gauw weer bellen. Anisa.




Ervaring van Anisa met helderziende Marya   Ervaring van Anisa met helderziende Marya   Ervaring van Anisa geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya, hartelijk dank voor het super mooie gesprek en antwoordden op mijn vragen. Uw bevestiging is een hele opluchting voor mij. U hoort mij heel gauw. Want nu wachten op. hahaha. Heel veel liefs .




Ervaring van Orchidee met helderziende Marya   Ervaring van Orchidee met helderziende Marya   Ervaring van Orchidee geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Zojuist Marya voor het eerst gesproken, was een heel fijn gesprek. Ontzettend lieve vrouw die eerlijk en oprecht is. Ik zal meteen met jouw tips aan de slag gaan. Ik bel je zeker nog eens terug. Liefs, F die warme vrouw net als jij.




Ervaring van FF met helderziende Marya   Ervaring van FF met helderziende Marya   Ervaring van FF geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Wat een onwijs lieve en leuke vrouw dit. Heerlijk gesprek gehad met haar en rake inzichten en antwoorden gekregen, ze heeft me enorm gerustgesteld.




Ervaring van D. met helderziende Marya   Ervaring van D. met helderziende Marya   Ervaring van D. geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Heel prettig gesprek gehad. Zeer motiverend en opbeurend. Toen ik je belde had ik een rotgevoel. Na ons gesprek voelde ik me weer stukken beter en ontladen. Je bent een supervrouw. Moge al je voorspellingen uitkomen. Ik houd je op de hoogte

Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met helderziende Marya   Ervaring van Cindy met helderziende Marya   Ervaring van Cindy geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Heel fijn en warm gesprek gehad met Marya. Heeft me een bepaalde rust gegeven. Bedankt voor alles.




Ervaring van Fatima met helderziende Marya   Ervaring van Fatima met helderziende Marya   Ervaring van Fatima geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Ik heb zojuist een heel fijn gesprek gehad met Marya. Ze voelde de situatie heel goed aan. Ik heb zeker wat gehad aan haar adviezen. Harstikke bedankt en ik bel snel weer terug. Marya is echt een aanrader.




Ervaring van A met helderziende Marya   Ervaring van A met helderziende Marya   Ervaring van A geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Super gesprek Dankje wel.




Ervaring van Donckels met helderziende Marya   Ervaring van Donckels met helderziende Marya   Ervaring van Donckels geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenlive.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden