Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenlive.net


  Live hulplijn met live helderzienden uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende AdminTim
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Ik bel Zoja al jaren. Ze heeft altijd gelijk gekregen ook nu vertrouw ik erop dat alles zal verlopen zoals zij verteld.dankjewel Zoja om mij telkens te helpen xxx.




Ervaring van V met helderziende AdminTim   Ervaring van V met helderziende AdminTim   Ervaring van V geplaatst op 12 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Een heel goed gesprek fijn en ik hoop dat het mag uitkomen. En je sprak over hem of je hem kende.

Bedankt veel liefs en vlug beter.




Ervaring van Maggy met helderziende AdminTim   Ervaring van Maggy met helderziende AdminTim   Ervaring van Maggy geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Een heel goed gesprek. fijn en ik hoop dat het mag uitkomen . En je sprak over hem of je hem kende.


Bedankt veel liefs en vlug beter.




Ervaring van Maggy met helderziende AdminTim   Ervaring van Maggy met helderziende AdminTim   Ervaring van Maggy geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Duidelijk, eerlijk, meedenkend en meelevend. Windt er geen doekjes om, het is zoals het is. Ik spreek haar al wat langer en het komt altijd uit, al snap je op dat moment niet wat er gezegd wordt, naderhand denk je van oooh jaaa.




Ervaring van Belinda met helderziende AdminTim   Ervaring van Belinda met helderziende AdminTim   Ervaring van Belinda geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Sonja, je bent super goed. Jouw voorspelling is uitgekomen. Ik heb de job. Je zag het zo duidelijk. Ik had nog twijfels maar jij wist het voor 99 procent. Zo knap.




Ervaring van anoniem met helderziende AdminTim   Ervaring van anoniem met helderziende AdminTim   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Lieverd, ik heb je net telefonisch gesproken en nogmaals, bij deze. Dank voor je inzichten. Je voorspelling is uitgekomen, onverwachts en zo snel. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende AdminTim   Ervaring van Anoniem met helderziende AdminTim   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  bedankt voor jouw luisterend oor. Het heeft lang geduurd, maar zo als je zei, niets komt voor zijn tijd. Hartelijk dank .




Ervaring van Paulina met helderziende AdminTim   Ervaring van Paulina met helderziende AdminTim   Ervaring van Paulina geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Wat ben jij een heerlijke prettig.persoon om mee te praten. Zo vrolijk en vol energie. Dat heb je overgebracht op mij. Het was maar een kort gesprek, dacht dat ik wat meer beltegoed had Sorry voor de afkapping in het gesprek daarvoor. Bel je zeker weer eens terug. Hopelijk heb je gelijk en neemt A. contact met mij op.
Xx.




Ervaring van Ingrid met helderziende AdminTim   Ervaring van Ingrid met helderziende AdminTim   Ervaring van Ingrid geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Hoi Petra, we missen je op de lijn, kom je snel terug? liefs.




Ervaring van anoniem met helderziende AdminTim   Ervaring van anoniem met helderziende AdminTim   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Bedankt Sabine voor je reading.
Het was geweldig, zoals altijd.
Liefs, Magda.




Ervaring van Magda met helderziende AdminTim   Ervaring van Magda met helderziende AdminTim   Ervaring van Magda geplaatst op 31 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Weer een goed gesprek gehad met haar over wat mij bezig hield. Gaf mij inzichten in mijn denkvermogen en gevoel hierbij.




Ervaring van Ellen met helderziende AdminTim   Ervaring van Ellen met helderziende AdminTim   Ervaring van Ellen geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Leuke vrouw om mee te praten had gelijk over een nieuwe baan die ik zou krijgen. Haar voorspelling is uitgekomen. Een aanrader.




Ervaring van M met helderziende AdminTim   Ervaring van M met helderziende AdminTim   Ervaring van M geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  je bent goed sabine aantal dingen wat je hebt voorspeld zijn alweer uitgekomen dankjewel.




Ervaring van mandy de regt met helderziende AdminTim   Ervaring van mandy de regt met helderziende AdminTim   Ervaring van mandy de regt geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Wat ze zei klopte met mijn beleving en vermoedens. Ga ermee aan de slag.




Ervaring van Ellen met helderziende AdminTim   Ervaring van Ellen met helderziende AdminTim   Ervaring van Ellen geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Sissy is een heel goed Medium, snel, duidelijk, eerlijk, aardig en gezellig.




Ervaring van Y met helderziende AdminTim   Ervaring van Y met helderziende AdminTim   Ervaring van Y geplaatst op 30 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Mooi consult gehad van Maakali,een consult met diepgang waar echt veel bovenwater kwam. Geen korte vragen die met ja of nee beantwoord kunnen worden maar er echt induiken, en Maakali al haar gaven die ze heeft er volop ingezet heeft. Heb hele mooie boodschappen mogen ontvangen,en voorspellingen waar ik naar uitkijk met een blij gevoel. Dit was voor mij een prachtig consult en gun het iedereen. Dankjewel Maakali voor alles, je gaat zeker nog van me horen. Grt.J.




Ervaring van J. met helderziende AdminTim   Ervaring van J. met helderziende AdminTim   Ervaring van J. geplaatst op 29 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  9 voorspellingen zijn uitgekomen - Reading was in juli we zijn nu eind augustus en 9 al uitgekomen. Vind dat iedereen mag weten hoe goed je nou bent hierbij een recensie.




Ervaring van N met helderziende AdminTim   Ervaring van N met helderziende AdminTim   Ervaring van N geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Lieve geduldige en warme Elena,
Je hebt al die tijd gelijk gehad. We zijn terug samen.
Je hebt me door de moeilijke tijd heen geholpen. Ik vind je een topper en een geweldig medium. Je kon mij regelmatig dingen vertellen die klopte en je op geen enkele manier kon weten.
Dankjewel lieverd.




Ervaring van S met helderziende AdminTim   Ervaring van S met helderziende AdminTim   Ervaring van S geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Pff jeetje Sabine jij bent echt goed.
Jammer dat me credits op waren sorry .
Ik wil je bedanken voor het fijne gesprek. Ik laat weten hoe t loopt met Patrick

liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met helderziende AdminTim   Ervaring van Daphne met helderziende AdminTim   Ervaring van Daphne geplaatst op 23 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Maalika is een top medium en voelt de situatie zeer goed aan zonder dat ik er iets over hoef te vertellen. Ik heb vertrouwen in haar voorspellingen. Zij is zeker een aanrader.




Ervaring van D met helderziende AdminTim   Ervaring van D met helderziende AdminTim   Ervaring van D geplaatst op 22 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Vanmorgen met Sissy gebeld, een heel lieve vrouw. Ze heeft mijn vragen goed beantwoord en kan dingen bevestigen die ze niet kan weten. Echt een aanrader.




Ervaring van liliane met helderziende AdminTim   Ervaring van liliane met helderziende AdminTim   Ervaring van liliane geplaatst op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Wiuw elena je heb gelijk je zei al weken je pleegdochter kom terug en ja hoor ze belde mij en gaat snel komen je ben echt zuiver wat je voelt en ziet in je kaarten en hoop op al het positieve wat je ziet.




Ervaring van loes met helderziende AdminTim   Ervaring van loes met helderziende AdminTim   Ervaring van loes geplaatst op 14 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Maakali is een lieve oprechte vrouw, die hele rake dingen zegt zonder dat je zelf veel info geeft of uitlegt. Voelt heel goed en word er rustig van, alles is duidelijker. Echt een top medium.




Ervaring van Nar met helderziende AdminTim   Ervaring van Nar met helderziende AdminTim   Ervaring van Nar geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  je had gelijk, het werd een bbq.




Ervaring van kim met helderziende AdminTim   Ervaring van kim met helderziende AdminTim   Ervaring van kim geplaatst op 8 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Was een leuk gesprek en correct.




Ervaring van Michelle met helderziende AdminTim   Ervaring van Michelle met helderziende AdminTim   Ervaring van Michelle geplaatst op 6 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Maakali is een heel lief en warme vrouw met een bijzondere gaven. Absoluut de moeite waard om te bellen. Ik heb alle vertrouwen in haar.




Ervaring van Dominique met helderziende AdminTim   Ervaring van Dominique met helderziende AdminTim   Ervaring van Dominique geplaatst op 5 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Haha je had het goed gezien in je kaarten het ging niet door want je had er geen goed gevoel bij en dat klopte helemaal. Je bent een mooi mens en meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van lachenbekje met helderziende AdminTim   Ervaring van lachenbekje met helderziende AdminTim   Ervaring van lachenbekje geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  De meest zuivere medium op de lijn. Zij ontvangt heldere boodschappen van het universum, die ook uitkomen. Dank je wel. Een toppertje.




Ervaring van A met helderziende AdminTim   Ervaring van A met helderziende AdminTim   Ervaring van A geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Beste Maalika, ik heb echt een heel fijn gesprek met je gehad. Ik blijf op mijn witte pad vooruit kijken. Dat zal ik niet vergeten. Je gaf mij goede, duidelijke adviezen en je hebt een heel helder inzicht.




Ervaring van As met helderziende AdminTim   Ervaring van As met helderziende AdminTim   Ervaring van As geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Een lieve vrouw die jou verhaal snel opneemt en te werk gaat met haar inzichten en je meteen ook
antwoord geeft op wat je bezighoudt. Zeer medelevend en steek graag ook een kaarsje voor je. En dat waardeer ik heel erg.
.




Ervaring van Cindy met helderziende AdminTim   Ervaring van Cindy met helderziende AdminTim   Ervaring van Cindy geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Heel lief en antwoorden kwamen zo spontaan
Zelfs meer als mijn vraag ik bedank jou en hierboven, ik kijk al uit naar mijn citytripje, ik laat het je weten als het zo ver is.




Ervaring van Vlinder met helderziende AdminTim   Ervaring van Vlinder met helderziende AdminTim   Ervaring van Vlinder geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Nog een Voorspelling uitgekomen. Onverwacht geld.




Ervaring van Nur. met helderziende AdminTim   Ervaring van Nur. met helderziende AdminTim   Ervaring van Nur. geplaatst op 23 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Mijn vaste mediumvriendin, begrijpt me helemaal en kan zo goed invoelen ze is heel eerlijk en heeft het beste met je voort.
Een mooi aanwinst voor deze site een topper.




Ervaring van amira met helderziende AdminTim   Ervaring van amira met helderziende AdminTim   Ervaring van amira geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Waow, waow, waow, ongelofelijk wat je allemaal uit je kaarten haalt.




Ervaring van Lies met helderziende AdminTim   Ervaring van Lies met helderziende AdminTim   Ervaring van Lies geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende AdminTim
  Ervaring met helderziende AdminTim
  Je bent goed en het voelt ook goed datgene wat je zegt. Je was raak in datgene wat je zei en geen enkele keer zei je iets wat niet klopte. Datgene wat je over mij zei klopte ook en mijn leven staat inderdaad in het teken van anderen helpen. Toen je keek op de straatnaam ook al was het een vertaling was het eerste wat je zei ook goed. Heel speciaal en de moeite waard.




Ervaring van A. met helderziende AdminTim   Ervaring van A. met helderziende AdminTim   Ervaring van A. geplaatst op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenlive.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden